Αποστολή Προϊόντων & Υπολογισμός Εξόδων Αποστολής

Αποστολή Προϊόντων & Υπολογισμός Εξόδων Αποστολής

Αποστολή στον χώρο σας

Τα προϊόντα που έχετε επιλέξει αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εφόσον έχουν την ένδειξη άμεσα διαθέσιμο. Σε διαφορετική περίπτωση αποστέλλονται στο χρόνο που αναφέρεται στη σελίδα του προϊόντος. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 – 20.11.111 ώστε να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα προϊόντων με την ένδειξη «Κατόπιν παραγγελίας».

Αν κάποιο προϊόν εξαντληθεί από την αποθήκη μας και έχετε καταχωρήσει παραγγελία του συγκεκριμένου προϊόντος μέχρι την ενημέρωση του «πεδίου διαθεσιμότητας» στην οικεία ιστοσελίδα, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και να αποφασίσετε για την ολοκλήρωση ή μη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην παράδοση προϊόντων του ηλεκτρονικό μας καταστήματος εντός της Επικράτειας. Αποστολές προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο εντός της Επικρατείας. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τόπο που δηλώνετε για την παράδοση της παραγγελίας:

-  Για παράδοση στον νομό Αττικής απαιτείται 1 ημέρα από την ημερομηνία αποστολής.
- Για παράδοση στην  υπόλοιπη Ελλάδα πλην δυσπρόσιτων περιοχών απαιτούνται 1-2 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.
-   Για παράδοση στις δυσπρόσιτες περιοχές απαιτούνται 2-3 μέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα παραγγελθέντα προϊόντα από το κατάστημα μας τις μέρες και ώρες εξυπηρέτησης, ήτοι Δευτερα- Παρασκευη 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00, καθώς και Σαββατο 09:00-15:00. Για τις παραλαβές από το κατάστημα απαιτείται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνική επιβεβαίωση στο τηλέφωνο 210 - 20.11.111 κατά τις ώρες λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος (ΔΕ - ΠΑ 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00 & ΣΑ 09:00 - 15:00). Κατά την επίσκεψη στο κατάστημα παρακαλείσθε να μας δηλώνετε τον αριθμό της παραγγελίας σας, για την άμεση εξυπηρέτησή σας. Οι παραγγελίες που συσκευάζονται για παραλαβή από το κατάστημα με αντικαταβολή, ισχύουν για 5 εργάσιμες ημέρες, κατόπιν, θα ακυρώνονται.

Ανάλογα με τον τόπο της αποστολής της παραγγελίας, το κόστος της παραγγελίας και το αν θα εξοφληθεί με αντικαταβολή ή όχι, μπορείτε πολύ εύκολα να προσδιορίσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας (προϊόντα και μεταφορικά)

Κόστος αποστολής επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή:

Ύψος Παραγγελίας / Περιοχή

Έως 40 ευρώ

40-60 ευρώ

 Πάνω από 60 ευρώ

Νομός Αττικής

2€ Αποστολή
1,5€ Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ!
​1,5€ Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
& ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ!

Υπόλοιπη Ελλάδα

2€ Αποστολή
1,5€ Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ!
​1,5€ Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
& ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ!

 

Kόστος αποστολής επιλέγοντας όλες τις άλλες μεθόδους πληρωμής (πλην της αντικαταβολής):

Ύψος Παραγγελίας / Περιοχή

Έως 40 ευρώ

 Πάνω από 40 ευρώ

Νομός Αττικής

2€ Αποστολή

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Υπόλοιπη Ελλάδα

2€ Αποστολή

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δυσπρόσιτες Περιοχές

6€ Αποστολή

6€ Αποστολή

 

Να σημειωθεί ότι οι τιμές των παρακάτω πινάκων αναφέρονται σε παραγγελίες έως 2 κιλά. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με ένα ευρώ ανά επιπλέον κιλό εάν το βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα δυο κιλά. Ο υπολογισμός του βάρους δε γίνεται αυτόματα από την ιστοσελίδα, για τον βασικό λόγο ότι σε πολλές περιπτώσεις για μικρές αποκλίσεις από τα τυπικά όρια βάρους καλύπτουμε εμείς την επιπλέον χρέωση. Γι'αυτό και αν επιθυμείτε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική/paypal, καλέστε στο 210-20.11.111 αν έχετε αμφιβολία για το βάρος πρωτού προβείτε στην πληρωμή. Σε κάθε περίπτωση, εαν το βάρος υπερβαίνει τα 2 κιλά και έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την αποστολή για να ενημερωθείτε - κατά περίπτωση - για την έξτρα χρέωση βάρους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραγγελίες συνολικής καθαρής (προ ΦΠΑ) αξίας άνω των 500 ευρώ, εξοφλούνται υποχρεωτικά με τη χρήση τραπεζικού μέσου πληρωμής.