Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Έπειτα από 33 συναπτά έτη λειτουργίας του φαρμακείου Μαρκάδα, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την επαγγελματική μας δραστηριότητα και στον χώρο των πωλήσεων μέσω του διαδικτύου, δημιουργώντας το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Ανταποκρινόμενοι στην αγάπη και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, θέτουμε σαν στόχο, με την κίνησή μας αυτή, να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας το ίδιο ποιοτικά, χωρίς να απομακρυνθείτε από την άνεση του σπιτιού σας!

Το  ”fmf.gr” δεσμεύεται:

-  Στον καθημερινό και αξιόπιστο έλεγχο προϊόντων: Κύριο μέλημα μας αποτελεί η παρουσίαση των προϊόντων της κάθε εταιρίας που συνεργαζόμαστε, με τον πλέον περιεκτικό, σαφή και κατανοητό τρόπο. Παράλληλα σας εξασφαλίζουμε πως τα προϊόντα που σας παρουσιάζουμε είναι από τον πιο πρόσφατο κατάλογο της εκάστοτε εταιρείας και οποιαδήποτε αλλαγή κι αν πραγματοποιήσει η εταιρεία σε κάποιο προϊόν, ενημερώνουμε τάχιστα την σελίδα του προϊόντος. Εξαλείφουμε έτσι οποιοδήποτε δισταγμό σας σχετικά με το πόσο παλιό ή μη ενημερωμένο μπορεί να είναι το προϊόν που σας παρουσιάζουμε.

-  Στην άριστη εξυπηρέτηση: Θέσαμε σαν πρώτο στόχο την δική σας ικανοποίηση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με αναλυτική περιγραφή και ασυναγώνιστες τιμές, τα οποία θα αποσταλούν σπίτι σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος και αν βρίσκεστε με τον πλέον ασφαλή, σύντομο και οικονομικώς συμφέροντα για εσάς τρόπο.

-  Στην άμεση και φιλική επικοινωνία: Καλέστε μας στο τηλέφωνο οποιαδήποτε στιγμή εντός του ωραρίου του ηλεκτρονικού καταστήματος μας για να σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με προϊόντα, την παραγγελία σας, τρόπους αποστολής ή οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί. Εναλλακτικά,  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ηλεκτρονικό τρόπο, αποστέλλοντας κάποιο email είτε μέσω της σελίδας μας στο facebook. Τέλος μη ξεχνάτε και την ενσωματωμένη λειτουργία του ιστοτόπου μας «ρωτήστε τον ειδικό» κατά την οποία ο φαρμακοποιός θα σας απαντήσει σα να ήσαστε πρόσωπο με πρόσωπο!

-  Στην ασφάλεια: Τόσο για την άρτια συσκευασία της παραγγελίας σας όσο και στην διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων.

-  Στην τακτική ενημέρωσή σας: Βρισκόμαστε δίπλα σας ενημερώνοντας σας τακτικά με άρθρα, με θεματολογία προβλήματα και παθήσεις και συμβουλές αντιμετώπισης τους.